perjantai 17. marraskuuta 2017

Kuraa kuraa

Bensaletkujen suojaus tuli sitten toteutettua kuitenkin saman tapaisesti mitä jarruletkujenkin. Samalla kumimatolla vain mahdollisimman tiiviisti. Joten, eikun taas seuraavaan kohteeseen!

En ole koskaan ennen kilpureihini kuraläppiä tehnyt, mutta samalla olen aina kironnut kun kyljet ovat laseihin asti kuralla pinnoitettuja. Tällä kertaa päätin tehdä poikkeuksen.
Testailin josko suojaukseen käyttämästäni kumimatosta olisi myös roiskeläpiksi, mutta osoittautui liian joustavaksi ja samalla myöskin turhan painavaksi. Täten fiksummillta jotain muuta materiaalia kyselemään.

Eikä montaa vinkkiä tarvinnut kysyä, kertalaakista tuli valmis vihje. Täten marssitiin keittiötarvikeosastolle hakemaan joustavia leikkuulautoja. Eipä ole ennen keittiöosastolta kilpa-auton osia haettukkaan...
Tarjolla olisi ollut pirteitä limenvihreitäkin, mutta päädyin melko perinteiseen punaiseen. Vähän muotoilua ja sovittelua ja eikun kiinni. Melko simppeliä ja halpaa.

Takapäähän en tuollaisia täysikokoisia tee, todennäköisesti teen pienet läpsyt auton alle, pyörän etupuolelle. Josko sillä tavalla saisi vähennettyä takapäähän kertyvää kuraa vähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti