lauantai 23. toukokuuta 2020

Kuitenkin näinpäin

Helatorstaina otin sitten käsittelyyn viimeisen johtosarjan, sisustan johtosarjan. Tässä ei vaurioita ollut, mutta pari pientä muuta juttua piti tehdä. Rakennusvaiheessahan jouduin jälkikäteen lisäämään pari johtoa, noh olin ne kätevästi lisännyt siten, että olin kiertänyt ne telineensä ympäri. Täten koko johtonipun mukana oli pakko ottaa myös teline... Tämän lisäksi tulin nyt poistaneeksi keskuslukituksen johdot, sillä kun ei mitään virkaa autossa ole.

Lambdan suhteen päädyinkin sitten ottamaan hyllyssä olevia ns. 2. lambdoja käsittelyyn. Näidenhän pitäisi ainakin teoriassa olla samoja ja liitinkin on melkein sama. Hieman viilaa kun näytti niin sopii suoraan tuokin, joten koitetaan sillä.

Eilen tappelin useamman tunnin vanhan virtalukon irrotuksen kanssa, kyllä se lopulta aika porattuna jouduin irrottamaan, mutta saapahan nyt laitettua oikean tilalle. Tässä operaatiossa onnistuin myös hetkellisesti tiputtamaan poranterän lämmityslaitteen sisälle... Onneksi magnetilla sain ongittua sen pois.

Tänään sitten vielä asentelin johtosarjoja takaisin autoon, sillä ajatuksella, että kaikki olisi testaamista varten paikallaan. Ensi viikolla sitten varmaan niputellaan paketti kasaan ja keulalle. Vaan herääkö se henkiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti