torstai 1. syyskuuta 2016

Voisihan tämä paremminkin sujua

Tässä on nyt pariin päivään mahtunut vähän ohjelmaa...

Eilen oli katsastuspäivä. Kilpurista ei juuri mitään erikoista löytynyt, katsastusmies naurahti kun astui ulos autosta "oot ihan 20km ajanut vuodessa". Heh, tosiaan, autohan katsastettiin juuri ennen Hämeenkyrön kisaa ja sen jälkeen on ollut vähän kaikkea muuta... Katsastusmies onnistui tosin rikkomaan hätävilkun katkasijan, sen tosin oli joku aikaisempi omistajakin jo ainakin kertaalleen rikkonut. Oli nimittäin liimattu kasaan... Kärrystähän ei katsuri tykännyt, nooh ehkä ihan ymmärrettävää kun toinen jarru ei toiminut.

Tänään mentiin sitten testaamaan. Aamulla pikku jumppa, uutta öljyä vaihteistoon ja moottoriin ja muuta pientä. Vaihteistoöljyjä laittaessa ihmettelin miksi sieltä rupesi tulemaan juoksemalla öljyä yli... hetkinen sehän tulee tuosta vetarin tumpista. Miksihän se on tullut hieman ulos vaihteistosta... Nooh nuijalla takaisin sisään ja kaikki vaikuttaisi olevan ok.

Tuo kuvahan on ensimmäisen testivedon jälkeen. Eihän se vetari siellä pysynyt. Vaan miksi? Se on nyt se tuhannen taalan kysymys. On nimittäin kuljettajan puolen vetari, joka on ensinnäkin huomattavan lyhyt ja ei ollut osumaa ottavana osapuolena silloin Hämeenkyrössä. Huomenna purkamaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti