perjantai 30. joulukuuta 2016

Kumpa osais...

Päätin nyt kuitenkin vähän itse tutkiskella ja säädellä tuota sprinttiautoa. Ensiksi piti selvittää, että mitäs arvoa se vastus sieltä nyt tuottaa. Muutaman testauksen jälkeen sattumalta löysin boksista merkinnät jotta osasi oikeista pinneistä sitä ruveta mittamaan. Sitten haettiin pari kertaa oikeaa asetusta mittarista, mutta sitten se lukema saatiin. 2.20. Boksin päällähän on kirjoitettu 2.54. Tästä tietenkin looginen päätelmä, koitetaan säätää se siihen. Eikun säätöruuvia kääntämään ja .... mikään ei muutu. No mitä helkkaria.
Avaan säätöruuvin ja se tipahtaa laatikkoon sisälle... Onko se missään edes kiinni? Laatikko auki ja... no eihän se missään kiinni ollut, oli ehkä joskus kyllä ollut. Vastuksesta itsestäänkin löytyi minikokoinen säätöruuvi, joten siitä säätelemään. Pääsin arvoon 2.52, riittävän lähellä ja eikun koittamaan.
Ei niin minkäänlaista muutosta.
Voisikohan nyt olla vaan niin, että tulpat ovat jo entiset kun käytetty sen verta useasti nyt tällä "melko rikkaalla"... Tai olisiko syytä laittaa vastus niin pienelle kuin mahdollista jolloin olisi kuin ilman sitä. Laatikon kytkemättä jättäminen kun sytyttää autosta moottorin vikavalon...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti