perjantai 9. kesäkuuta 2017

Katkasijoita

Siinä piuhojen vetelemisen lomassa oli hyvä myös sovitella ja sommitella katkaisijoita. Aivan alkuperäinen ajatus oli käyttää jo olemassa olevia paikkoja, esimerkiksi flekti olisi käynnistynyt ilmastoinnin napista jne. Se osoittautui hivenen turhan haastavaksi, joten eikun plan B.

Kun radio sai väistyä ja sen alla ollut toinenkin lokero, oli keskikonsolissa tilaa kyllä. Vaan minkäs siihen laittaisi katkaisijoiden pohjaksi? Eikun penkomaan tallia, että mitäs täältä löytyisi suoraan hyllystä... Kappas, pieni pala jotain kirkasta (tai ainakin joskus ollut kirkasta) pleksiä. No helkkari, tämähän olisi valmiiksi oikean levyinen pala, eikun leikkaamaan sopivan pituinen pala. Levy poikki ja viilalla hienosäätö ja hyvähän siitä tuli. Sitten varovasti poraten reiät ja avot. Tuli parempi kuin hyvä.

Vaan hieman tylsällehän tuo näyttää. Jotain teippailua siihen tarvitsisi kehittää. Hiilikuituteippi ja Peugeot Sport logo kun olisi hieman liian ilmiselvä ratkaisu, niin suunnittele minulle ratkaisu! Facebookista voit katsella kisaa tarkemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti