perjantai 10. marraskuuta 2017

Vähän suojausta

Ihan kaikkea tarvittavaakaan ei saatu ennen ensikilpailua valmiiksi. Mutta koska oli tiedossa, että Huittisten rata ei tule kulumaan kovinkaan pahaksi, uskalsi jarruputkien ja bensaletkujen suojaamisen jättää kisan jälkeiseen aikaan.

Tarvikkeet tähän oli kyllä jo ostettu, hyllyssä rullallinen 8mm paksua kitkamattoa. Pitäisi kestää pakkasta ja pitäisi myös kulutustakin kestää melkoisen paljon, mutta kuitenkin helppoa leikkailla ja asentaa.

Jarruputket kaipaisivat eniten suojausta, koska kulkevat aivan paljaana pohjassa. Toki hieman suojassa kun runkopalkin kyljessä kulkevat. Täten siihen oli kohtalaisen helppo tuo asentaa ja samalla hyödyntää vanhoja pakoputken lämpösuojan kiinnityspaikkoja. En oikein tiedä kuinka tiuhaan noita ruuveja olisi tarvinnut laittaa, mutta vaikuttaisi äkkiseltään hyvälle. Vaarahan on, että tuosta tulisi vain sorankerääjä, toivottavasti se vältetään.

Bensaletkujen osalta jätin vielä suunnitteluasteelle, niitähän ei edes isoa matkaa tarvitse suojata. Kulkevat pääasiassa nimittäin runkopalkin sisällä, mutta n. 30cm pätkä juuri tankin kyljestä tarvitsisi suojata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti