lauantai 24. maaliskuuta 2018

Konttori

eMotorsport kausi alkoi karsinnalla. Seurailin tulosliuskaa ja päätin jättää toisen kerran ajamatta, kyllähän tuo riittää jatkoon. Minun nukkuessani toki kävi kilpakumppani parantamassa aikaansa tarpeeksi, 8 minuuttia ennen kuin palvelin sulkeutui. Täten ensimmäisen osakilpailun tulos sija 31 ja ne 30 parasta pääsivät varsinaiseen kilpailuun...

No katse oikean elämän kilpuriin sitten. Viime viikonloppuna asenneltiin kartturin kanssa penkki, vyöt ja jalkakaukalo paikalleen. Minä jatkoin siitä tänään asentamalla kartturin valonkin paikalleen. Pitkään tutkin sähkökaavioita ja koitin sieltä käsin päätellä, että mistäs johdosta sitä kaappaisi tähän virtaa. En päässyt oikein ymmärrykseen joten päädyin vain testaamaan mihin nyt saattuu tulemaan virtaa kun virrat ovat päällä avaimesta. Yhteen johtoon tuntui tulevan virtaa joten eikun siitä kaappaus sitten. Kaikki kiinni ja valohan syttyy heti, oli katkasija jäänyt päälle asentoon. Jaa, tämä tuli nyt vain päävirtakatkaisijan taakse, noh väliäkös tuolla.

Kunnianhimoinen tavoite olisi pääsiäisen aikana saada auto valmiiksi kilpakatsastusta varten. Ei pitäisi olla mitenkään mahdotonta, hyvin pieniä viimeistelyjä (sos-kilpi, turvakaaren pehmuusteet jne.) kun vain puuttuu. Toki sammuttimet pitää käydä tarkistuttamassa, ne kun ovat jo ehtineet vanhentua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti