lauantai 22. joulukuuta 2018

Ahdasta... tai sitten ei

Renkaat pyöräytettiin vanteille joten pääsi sovittelemaan niitä kilpurin alle. Monissa autoissahan on ollut vähän ahdasta näiden renkaiden kanssa, mutta minulla on vähän eri tarina. Joka puolelle jää vähintään kämmenen paksuuden verran tilaa, oli pyörät sitten linkussa tai ei. Sisäänjousto varaakin on koko kämmenen leveyden verran, joten ei taida olla pienintäkään murhetta, että ottaisi johonkin kiinni.

Kypäräkin saapui ja onhan se myönnettävä että jonkin verran on niissäkin 10 vuodessa tapahtunut muutosta. Pehmusteiden paksuus on vähintään triplaantunut. Samalla siirryn kuulosuojain aikakauteen, jännä nähdä kuinka erilainen fiilis on kun ei kuulekkaan ulkopuolisia ääniä ihan niin paljoa mitä ennen.

Talvikin näytti saapuneen, joten eiköhän sitä välipäivinä päästä vähän testaamaan miltä talvella ajaminen tuntuu tämän kanssa ja näillä renkailla. Edellisen kerran on muuten rallia ajettu talvikelillä 2015. Pari sprinttiä jäädytetyllä radalla kyllä senkin jälkeen, mutta sitä ei oikein voi tähän verrata.

Mutta ennen sitä hyvää joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti