lauantai 9. toukokuuta 2020

Pikkujuttuja siellä, täällä ja tuolla

Kaikennäköistä pientä taas askarreltu. Kävin aiemmin ostamassa maalia, tarkoituksena oli samaa tumman harmaata ostaa mitä käytetty kaarissa ja takapään ruostehommissa. Noh harmaata ei ollut hyllyssä ja tilaamalla sai ainoastaan "vaalean harmaata". Ok otetaan sitä, sopinee ihan hyvin, tarkoitus kun vain vähän etupyörän kaarista suojamaalata. Noh todellisuus, aika vitivalkoinen... Aivan sama sinänsä, mutta huvittaa.

Tukivarsien puslien irrotus on yhtä tuskallista kuin edelliselläkin kerralla, keskimäärin yhden per käyntikerta saa irti. Uusien laittaminen muistaakseni on onneksi vähän helpompaa... Ainakin moottorin kannakkeen puslan uusinta on kun sen sai ihan käsivoimin tehtyä.

Moottori on muutenkin tällä hetkellä prioriteetti listalla kärjessä, jotta saisi paketin paikalleen ja testattua, että lähteehän se käyntiin. Mekaanisesti kaikki näyttäisi olevan kunnossa, lambda-anturin vaihdan vielä varmuudeksi kun tuo paikallaan ollut otti osumaa. Sähkösarjakin on moottorille läpikäytynä. Jakopääremontti seuraavana ohjelmassa ja onkin jotakuinkin purettuna valmiiksi sitä varten. Sen jälkeen periaatteessa uuden kytkimen asennuksen jälkeen olisi paketti valmis nostettavaksi paikalleen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti