sunnuntai 15. lokakuuta 2023

Etenee etenee, pikku askelin


Vaikkei tänne paljoa ole kirjoiteltu, on autoa kuitenkin edistetty. Alustan puslat on kaikki saatu vihdoin vaihdettua, erittäin työläs urakkahan sekin oli. Kaikki pyörännavat sekä alapalloniveletkin on nyt vaihdettu valmiiksi. Takapää kasattiin valmiiksi asti, etupää on vielä irtonaisena odottamassa moottorin asennusta takaisin.
Vaihdelaatikon lukko saapui ja täten vaihdelaatikon rakentaminen on saatu alkuun. Alkuperäinen suunitelma takavetoisen vaihdelaatikon rattaiden lainaamisesta etuvetoiseen vaihdelaatikkoon ei valitettavasti onnistunut, joten parhaillaan on suunnittelussa ratassarja. Sähköosatkin on vihdoin kasassa ja paksut sähköjohdotkin teetettynä. Sitten pitäisi aloittaa niiden pienempien johtojen veteleminen...
Onhan tämä projekti paljon työläämpi mitä edellinen rakennusprojekti. Nyt kun sovelletaan ja tehdään vakiosta poikkeavia ratkaisuja vievät ne aikaa ehkä enemmänkin kun uskoinkaan. Koko projektin aikataulu elää sen mukaisesti. Tällä hetkellä realistinen tavoite voisi olla ensi kesä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti