torstai 15. marraskuuta 2012

Vauriokartoitus

Sain itseäni vihdoin niskasta kiinni ja opinnäytetyön lomassa päätin käväistä tallilla. Ei tässä nyt ihan täysin muutenkaan ole ralliautoilua unohdettu, uuden trailerin kävin viime viikonloppuna ostamassa ja sen lisäksi sain ostettua Taikaratsuun talvirenkaat siirtopyöriksi. Joten enään ei puutu kuin lisävalorakennelmat, niitä kun Taikaratsussa ei ole ollenkaan ja sen lisäksi vielä jotkut vanteet tarvitsisi ostaa nastarenkaille. Oltaisiin ainakin talvikauteen valmiita silloin.

Mutta päätin nyt tehdä kartoituksen Lammin kisan vaurioista. Kartturin oksennuksesta johtuvat homeongelmat ovat oma lukunsa, tyhmä kun olin enkä käynyt niitä heti putsaamassa... Tosin ihan kaikkialta en varmaan silloinkaan olisi sitä pois saanut, mutta nyt näyttäisi siltä että eiköhän se ongelma ole saatu kuntoon. Joten siirryin konepellin kimppuun. Irroitus sujui aika vaivatta, pultit ovat kyllä sen näköiset että jokainen menee vaihtoon... Luulin aluksi, että sieltä meni yksi pultti poikki jonka takia pelti osui lasiin. Totta, mutta se pultti puuttui sieltä jo ostaessani auton, huomasin kun selailin ostohetkellä ottamiani kuvia... Pultin jämät ovat olemassa, joten saan taas vaihteeksi ruveta poraamisleikkeihin. Pellin saranat vaikuttivat kumpainenkin ehjältä, joten katse kääntyi itse peltiin. Pellin kiinnityspiste on kartturin puolelta hieman muuttanut muotoansa, se tarttis siis jotenkin takoa takaisin muotoonsa... Tosin harkinnassa on myös koko pellin vaihto, mutta toisaalta ehkä pääsee vähemmällä kun vaan oikoo tuon, vaikka ne sokatkin menevätkin nyt uusiksi. Kun toivoisin että voisin käyttää vanhoja sokan paikkoja, sekä korissa että pellissä. Ainoastaan kääntäisin sokat liukumaan päinvastaiseen suuntaan jottei pääsisi käymään niinkuin kävi. Tai tietty yks vaihtoehto ois hommata tyylikäät ohjaimet kuten näissä ruotsalaissa VOC-Volvoissa... Tuulilasi on vaihdettava ja sitä en tule itse tekemään. Jätetään ihan viimeiseksi hommaksi...

Ja niin, kyllä minä taidan F-cuppia ens vuonna ajella... tuli jo kilpakumppanikin luokkaan niin eiköhän se sen ratkaise.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti