maanantai 11. maaliskuuta 2013

Ihme ja kumma

Vihdoin sain itsestäni sen verta irti, että kävin tallilla kääntymässä ja irroittelemassa jarrulevyn malliksi. Kuin ihmeen kaupalla se lähti ensi yrittämällä irti eikä edes pultinkantakaan pyöristynyt. Loppuhan nuo levyt on siitä ei ole kahta kysymystäkään. Nyt uusien levyjen kaveriksi ostin peräti oikein kilpajarrupalat... saas nähä tuleeko ajamisesta sitten enää yhtään mitään.
Levyn irroituksesta innostuneena ajattelin kurkata, että mitkäs tulpat tässä nyt on paikallaan. Jaa täällä onkin tämmöinen syvä kuilu... ei muuten sovikkaan nuo vakio hylsyt enään. Skodassa kun tulpat sai ihan normi hylsyillä irti... Joten tavarat kasaan ja kotio. Vaan siinä järjestellessä tulen katsoneeksi hylsysarjaani. Tuossahan on yksi pidempikin hylsy... Kyllä, se on tulppahylsy ja pisimmän jatkovarren kanssahan se jopa riittää kuilun pohjalle. Joten tulppakin tuli tarkastettua, ihan vakio tulppa niinkuin oletinkin. Huomenna hakemaan jarruosia ja tulpat, moottorin öljyt ja suodattimen olen jo ostanut.
Ja niin korjauslistalle lisätään yksi pienehkö, mutta tärkeä juttu. Tankin luukusta on poistettava lukko. Meinasin nimittäin Lahdessa tankatessa vääntää avaimen käyttökelvottomaksi siihen. Ja kun kannen alla on vielä erillinen korkki, ei luukun lukolla ole virkaa mielestäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti