tiistai 15. heinäkuuta 2014

Hiljaista on...

Kuukausi mennyt näemmä edellisestä postauksesta. Eipä sitä oikein tule kirjoiteltua kun ei tule tehtyäkkään mitään. Nyt elämäni ensimmäisellä palkallisella kesälomalla oli taas intoa ja aikaa tehdä jotain.
Oli myös tarvekkin tehdä. Kuten kuvasta näkyy on talli tyhjennetty. Ei, autoa ei tällä kertaa ole myyty. Siirsin vain kaikki tarvikkeet nyt yhteen talliin, koska kyllähän se rupesi vaan hankalaksi muodostumaan kun aina oli tarvittava työkalu toisessa tallissa mitä auto, kun kerta osa tavaroista oli jo aikaisemmin siirretty. Toki onhan tässä omat haittansakin kun talli ei enään ole sitten kävelymatkan päässä.
Tulihan tässä muuton jälkeen sitä autoakin katseltua eteenpäin. Tuli ostettua "uusia" renkaita niin laitoimpa ne alle, jotta pääsis niitä koittamaan. Toivossa on ainakin hyvä elää... Takapäässä oli vähän klappia ja siihenkin löytyi syyllinen. Takapyörän laakerit olivat löystyneet, helppo vika korjata. Etupäästä tarkistelin jarruja, yllättävän hyvin kestäneet nuo "puolikilpapalat". Tämän kauden jälkeen taitaa vasta vaihtoon mennä. Alle kuukausi olisi seuraavaan kilpailuunkin, se testaaminen olisi kyllä syytä tehdä hyvin pian...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti