sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Valmistelut tehty

No nyt sitä vihdoin päästiin testaamaankin. Kolmisenkymmentä kilometriä tuli eilen ajeltua jäädytetyllä radalla. Se ei toki vastaa täysin rallin olosuhteita, oli nimittäin aivan tautisen liukas rata, kun nuo treenipyörät on mitä on... Kaikki pelasi moitteitta ja loppuvaiheessa saatiin valotkin testattua ja yllättäen säädettyä vähän paremmin kohdalleen.... Taivaisiin kun ne edeelleenkin näytti, nyt ei pitäisi enää.
Tänään sitten käväisin kiristelemässä pultteja ja muttereita sekä vaihtamassa siirtopyörät alle. Kyllähän sieltä aina löytyy joku pultti mikä on vähän löysässä. Testatessa huomasin myös, että taas kerran tuo konepellin toinen sokka on löystynyt. Laitoin nyt ruuvilukitetta, joskohan sitten rupeaisi pysymään paikallaan se tappi. Täysin vahingossa huomasin myös tuon jäähdyttimen toisen "kiinnikkeen" väljyyden. Siinä oli joskus mielestäni kumia välissä, mutta johonkin se oli kadonnut... Noh varakorista uusi kiinnike ja nyt on hyvä. Ei pääse vallattomasti sekään enään liikkumaan.
Tankkaus ja pakkaus niin on valmista. Kilpailun lähtöluettelo on näemmä vedetty täysin hatusta, toivottavasti ei tule siitä murheita kenellekkään. Mutta toivottavasti olisi vähän talvisemmat kelit tällä kertaa Laukaan ympäristössä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti