tiistai 27. tammikuuta 2015

Pieniä, mutta tärkeitä asioita

Pakkauspäivä, jo tällen alkuviikosta. Eipähän tartte niin paljoa murehtia loppuviikosta. Samalla pystyi tekemään viimeisiä pikkujuttuja. Kuten laittamaan vihdoin sen oman kypäräpuhelimen johdon kiinni turvavyöhön. Ettei se aina olisi roikkumassa milloin missäkin ja tarttis ettiä jne jne. Muistin kypäräpuhelimiin laittaa paristonkin jopa.

Tuli myös imuroitua autoa. Sekin pitänyt tehdä jo ainakin vuoden verran. Aina vain jotenkin jäänyt ja jäänyt... Mutta siitäkin siivoamisesta oli hyötynsä. Tulin nimittäin avanneeksi hansikaslokeron. Ja kas kas, Lohjalta asti ollut limsapullo. Ei muuten varmaan yhtään houkuttele sokeripitoisen juoman jämät hiiriä... Josko ne vierailut autossa nyt vähentyisi.

Renkaatkin tuli jo valkkailtua ja kyllähän se vaan fakta on ettei niitä hyviksi voi sanoa. Onhan niillä toki jo ajettukkin ja ikääkin rupeaa olemaan lähemmäs 10 vuotta. Ensi talveksi on pakko saada uusittua renkaat edes vaikka tälle vuosikymmenelle... Mutta tästä syystä talven kilpailuohjelma lienee tasan ja ainoastaan nämä kaksi sarjakisaa.

Lauantaina lähdetään sitä ensimmäistä sitten ajamaan. Tavoitteitakin on vähän mietitty:
1. Jos nyt paremmin kun viime vuonna.
2. Jokin muu kuin 4. sija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti