perjantai 12. helmikuuta 2016

Työkalujen valinta

Piti siivota. Ei ihan kauheasti inspiroinut se.
Siirryimpä sitten kuitenki jo sen toisen auton kimppuun. Muistelin jääneeni toisen takajarrun kimppuun viimeksi ja näinhän se olikin.
Ongelmahan siellä on se, että itse tehty jarruadapteri ei aivan täysin sovi paikallensa. Menee kyllä kiinni, mutta satula ei mene kiinni siihen. Sen lisäksi palojen väliin jää liian pieni aukko jarrulevyä varten.
Eikun tutkimaan, että mistä ottaa kiinni ja adapteria ruuvipenkkiin. Jaa mutta milläs sitä työstäis... Ei oikein käsin viilaten mene, sen verta paljon tarttis saada. Rälläkkäähän en omista, mutta hyllyssä oli oheinen pikkukone. Eipä ole tuotakaan ikinä tullut koitettua, no nyt on hyvä hetki koittaa.
Eihän se oikein tähän hommaan ole tarkoitettu, mutta yllättävän hyvin silläkin sai tehtyä. Toki hiomapäitä meni vähän liian nopeasti, joten lopetin ennen kun koko sarjan tuhlaan.
Ja kyllä, kauppalistaan lisättiin pieni rälläkkä.

Kalliiksi tahtoo tulla noiden hiirien metsästyskin. Hiirenmyrkkyä menee pussitolkulla ja kun ei nuo loukutkaan tahdo kestää. Se, että miten helkkarissa noista voi aina irrota tuo syöttilautanen jonnekkin on kyllä täysi mysteeri.
Positiivista, että kilpurissa ei nyt ole viime aikoina enään käyty...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti