lauantai 16. huhtikuuta 2016

Kuukausi

Vihdoin ja viimein sain tarvittavat tiivisteet. Täten moottori nippuun ja pukista irti. Seuraavaksi kytkin paikallensa ja laatikko kiinni. Nyt sujuu jo liian hyvin, laatikko osui kertalaakista... Noh sitten starttia paikallensa. Hetkinen, eihän tämä sovi... Tämän piti olla oikea!?!?! Noh otampa sen toisen startin käsiini ja koitan, se kyllä sopii, mites ne johdotukset... Oli muuten todella viisasta silloin kun vein näitä tarkisteltavaksi, että jätin tämän yhden startin tarkastuttamatta. Koska sehän nyt sitten olikin se joka tähän kuului, sillä johdotuskin täsmäsi tähän. Toivotaan toivotaan...
Sitten korin kimppuun, jotta sekin olisi valmis moottorin paikalleen laittoon. Bensasuodatin luonnollisesti uusintaan, johdotukset yms sopivasti sivuun että olisi tilaa. Sitten alhaalta yksi vakio peltisuoja irti, empäs ollut aikaisemmin tiennyt että siinä olisi tuollainen pitänyt olla. Pukkien päälle ja renkaat irti. Jarruthan pitäisi ilmata, joten testataampas että lähtee irti nuo ilmausruuvit. Kaikki irtoaa vaivatta, todella positiivista. Nooh, uudet täytyy kuitenkin hakea, sen verta pehmeille vaikuttivat.
Tasan kuukausi olisi aikaa suunniteltuun kilpailuun. Jos kaikki menee kuten tähän asti, niin ei pitäisi olla mahdotonta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti