perjantai 11. toukokuuta 2018

Njyt on hjyvä fiilis

eMotorsport kisa meni miten meni. Aika-ajossa hitain aika ja lähtöruuturangaistuskin omasta töpistä. Täten viimeisestä ruudusta liikkeelle, tasaista nousua ja hetkittäin hienoa kilvanajoakin. Lopputulos 16. sija.
Tokaan lähtöön innolla, mutta samalla tiedostaen että lähtöpaikka keskellä letkaa on haastava. Ennen ensimmäistä mutkaa pieni ylioptimismi iskee ja sitten pyöritään. Kun vielä 3. mutkassa pyöritään uusiksi on kisa siinä. Ekan mutkan tapahtumista napsahataa aikasakko, täysin ansaittu sellainen ja täten lopputulos tässä lähdössä 24.
Koko kilpailuviikonlopun tulos 21., tasapistein 18-19-20 mutta huonoimman aika-ajo suorituksen johdosta näistä viimeinen. Täten SM-pistetili näyttää yhä nollaa kun 20 vain niitä pisteitä saa... Koitetaan taas ensi viikolla uudestaan.

On tässä taustalla tätä oikean elämän kilpatoimintaakin pohdiskeltu ja tästä syystä eilen otettiin nokka kohti Mäntyharjua testejä varten. Tarjolla oli melkoinen museotie, ei tämmösiä täällä kotinurkalla ole...
Uskomatonta kyllä testipäivä sujui liki täysin murheitta. Kilometrejä saatiin liki 60 kasaan ja suurin aikaan saatu vaurio oli rikkoutunut käsijarruvaijerin kannatin. Toki itsetehdyt takakuraläpät irtosivat molemmat, se lähinnä kertoo niiden tarpeellisuuden. Ajohanskastakin tuli reikä löydettyä joten ne täytyy ennen varsinaisia kilpailuja uusia.
Nyt täytyy vain ottaa auto pukeille ja käydä läpi mikä kaikki on mahdollisesti löystynyt ja suunnattava kohti seuraavia testejä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti