sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

Insinööri on fiksumpi... ehkä

Kun on purettu, pitää ruveta myös kasaamaan takaisin.
Tosin tällä kertaa tarvitsi vielä ensiksi purkaa vähän lisää, uudesta varaosa-autosta päätin ottaa turvapuskurin ja kuvassa olevat lokarin kiinnikkeet. Minähän alunperin purkaessani onnistuin nuo alkuperäiset kiinnikeet rikkomaan. Täten tähän asti lokari oli yhdellä nippusiteellä periaatteessa paikallaan... Kun nuo näyttivät varaosa-autosta lähtevän ihan nätisi irti, totesin että ehkä se insinööri on tämänkin asian suunnitellut paremmin kuin minä. Täten siirsin kiinnikkeet kilpuriin ja ainakin nyt pysyy.

Otin puskurin irti varaosa-autosta ja sen jälkeen en taas ollut ihan varma onko se insinööri ollut tarpeeksi fiksu. Nimittäin tuosta kolaroimattomasta varaosa-autostakin on vasemman puolen umpion kiinnikkeistä yksi mennyt poikki. Jos ne eivät edes siviiliajoa kestä, niin ei taida rallin ajossa olla pienintäkään toivoa...

Turvapuskurissa ei mitään ihmeellistä, tosin nyt ensimmäistä kertaa tajusin missä tuon ilmanoton suulakkeen kuuluisi olla. Sillehän on insinööri ihan oikean paikan suunnitellut tuohon puskurin päälle. Minä kun olen pitänyt sen puskurin alapuolella... Toki nyt on sitten paremmassa suojassa.
Seuraavaksi tarvitsee varmaan liimailla noita umipoita takaisin kasaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti