maanantai 26. elokuuta 2019

Tasapaksua suorittamista

Lauantaina käväistiin Mäntässä legendaarisen Mänttä 200-ajon merkeissä. Pakoputki jännitti hieman etukäteen katsastukseen meneessä, mutta juuri ja juuri sallituissa vielä ollaan, hyvä näin.
EK 1:
Tämä on lyhyt tarina, erikoiskoe peruttiin meidän osalta... Tsemppiä Hiipakan Jonille parantumiseen!
EK 2:
Meidän ralli alkaa täten perinteikkäältä Juupajoen erikoiskokeelta. Ihan kohtalainen rytmi, ei mitään maata mullistavaa. Viides sija reilu 10 sekuntia pohjista.
EK 3:
Päivän ainoa "tilanne" osuu tänne, alkupään vauhdikkaan osuuden lopussa nypyltä lähtee auto ilmaan ja seuraavaan mutkaan jarrutus osuukin ohi ajolinjalta. Pyöritellään rattia täten ennen mutkaa vähän turhan tiivisti, mutta selkeesti tiellä kuitenkin pysytään. Viides, liki 20 sekuntia pohjista.
EK 4:
Viimeisellä suoritetaan ensimmäiseen risteykseen vauhdintappaja suoritus, onneksi oli vain reilun kilometrin suora sen jälkeen... Yllättäen viides ja tappiota vähän yli 20 sekuntia.

Kilpailun jälkeen on kyllä aika mitäänsanomaton olotila. Tuntuu kun ei mitään uskaltaisi, eikä ajaminenkaan tuntunut yhtään miltään. Harmittaa myös se ensimmäisen pätkän peruuntuminen, olisi ollut pisin pätkä ja täten tärkeitä kilometrejä. Jännästi sijoitus on viides kun jokapätkällä se sama sija tuli.
Nyt pari päivää myöhemmin on jo vähän parempi olotila, joten eikun iltapäivällä katsomaan autoa läpi, koska kilpailukausihan jatkuu jo tällä viikolla! Ihan hetkeen ei olekkaan ajettu peräkkäisinä viikonloppuina... Autossa ei pitäisi olla mitään erikoista, mutta eihän sitä koskaan tiedä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti