lauantai 10. lokakuuta 2020

Luova tauko

Tulipa tavallaan vahingossa kuukauden luova tauko tallilla olemisesta. Toisaalta oli ihan tarpeenkin, kyllä sitä ennen rallia oltiinkin melko intensiivisesti... Rallia ei toki tässäkään välissä unohdettu, sillä joka viikko tuli jossain päin oltua katselemassa.

Mutta nyt oli looginen syy palata tallille sillä uusi pusla saapui ja sen asentaminen takaisin paikalleen oli tarkoituksena. Rikkoontumiseen ei mitään loogista syytä ole vielä löytynyt. Vaihdoin samalla myös tuon kannakkeen, jotta kaikki siihen liittyvät osat olisivat nyt samat kuin ennen kaatoa. Jos silti menee rikki ensi keväänä, pitänee keksiä jotain muuta...
 
Siivoilin samalla tallia vähän siistimmäksi ja tavallaan samalla valmistautumista siihen, että purkamaanhan tässä pitäisi ruveta. Kaarien korjaaminen kun vaatinee jonkin verran sisustan tyhjentämistä ja todennäköisesti katon irrotuksen. Toki se tuulilasikin pitää käyttää joka tapauksessa irti ja tiivistää uudestaan... Taka-akselin osalta löytyi helppo ratkaisu, niitä kun saa ihan "uusia", mutta jätetään se varmaan viimeiseksi asiaksi etupyörän laakereiden kanssa.
Aikataulu tulnee olemaan kohtuu rauhallinen, mutta siitä lähdetään että ensi keväänä ajetaan taas kilpaa. Olettaen, että maailmanmeno pysyy edes nykytasolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti