keskiviikko 16. syyskuuta 2020

Mitähän täällä on tapahtunut...

 

Pari päivää maltoin pitää taukoa tallilta olemisesta. En kyllä tänäänkään kovinkaan pitkään tallilla ollut, mutta kun autossa kerta on vikoja, on niitä ruvettava selvittämään.
Toki ihan ensiksi purin kaikki huoltolaatikot, kun ne sunnuntaina vain tiputin talllille. Ajatuksena oli tutkia, että mikähän moottorikannakkeesta on pettänyt ja samalla vaihtaa siirtopyörät auton alle. Eikun auto pukkien päälle, panssari irti ja tutkimaan.

Ihan kauhean monimutkaista tutkintaa ei tarvinnut suorittaa. Alapuolen kannakehan oli epäilysten kohteena ja noh, vika on aika ilmeinen. Koko pusla on kadonnut. Ja aivan kirjaimmellisesti. Pultti on kiinni, puslan holkki on paikallaan, mutta itse pusla on kadonnut. Enää jää jäljelle kysymys, miten ihmeessä tämä on mahdollista? Puslan silppua löytyy kyllä ympärystöstä, mutta silti miten ihmeessä tämä on mahdollista? Puslahan vaihdettiin rebuildissa, kun vanha oli kaadossa hajonnut. Tilalle tuli aivan vastaava uusi pusla.

Tuon jälkeen on taas parempi laittaa pressu päälle ja lähteä kotiin nauramaan.

2 kommenttia:

 1. Oletko ikinä miettiny rallivlogien kuvaamista esim youtubeen?
  Olis makeeta seurata taustatoimintoja myös videoituna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ole kyllä tullut pohdittua vakavissaan :D. Vaatisi vähän kuvauskalustoa ja toki jonkin verran suunnitteluakin. En sano etteikö ikinä, mutta en nyt ainakaan lähitulevaisuudessa näe sen tapahtuvan.

   Poista