sunnuntai 15. tammikuuta 2023

Back to basics


Muutama kuukausi on mennyt, joista ensimmäiset pari aika rauhaksiin. Volvoa purettiin silloin tällöin eteenpäin ja samaan aikaan Peugeot oli myynnissä. Tällä kertaa kiinnostuneitakin löytyi ja useampi kävi myös katsomassa autoa. Heti vuoden vaihteen jälkeen tuli sitten tosiostaja ja täten auton omistus vaihtui. Joten nyt palataan takaisin juurille.

Volvosta sisusta rupeaa olemaan jotakuinkin purettu. Keulastakin on pellit irti, seuraavaksi pitäisi tuo konehuone tyhjentää. Toiseenkin suuntaan on tässä jo pohdiskeluita tehty ja ensimmäisiä osiakin tilattu. Nyt kun rakennetaan F-ryhmään niin se tuo vapauksia, mutta toisaalta samalla paljon pohdittavaa, että mikä kannattaa missäkin vaiheessa tehdä. Lähinnä tämäkin budjettisyistä, kun kaikenlaista voi tehdä, mutta mitkä kaikki tehdään jo nyt? Siksi moottori jää varmasti sisuskaluiltaan vakioksi, keskitytään pohtimaan kaikkia muita osia ennemmin.

Tästä syystä on myös aika mahdotonta sanoa koskahan tällä ollaan viivalla. Kun moni asia joudutaan selvittämään ja pahimmillaan custom osina teettämään, on aika arvoitus mitä niissä menee aikaa ja mitä ne maksaa. Tällä hetkellä vaikuttaa kohtuu positiiviselta, suurimmat kysymysmerkit liittyvät lähinnä auton sähköjärjestelmään. Siinäkin kysymys on lähinnä se, että pitäydytäänkö vakioissa vai tehdäänkö täysin kilpaversiot. Voi hyvin siis olla, että tästä tulisi se ensimmäinen vuosi sitten harrastuksen aloittamisen (2008) kun minä en ajaisi metriäkään kilpa-autolla kilpaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti