lauantai 25. maaliskuuta 2023

Kaaritusvalmis


Pari kuukautta on nyt aktiivisesti Volvoa sitten purettu ja tänään koitti se päivä kun auto vietiin kaaritukseen. Työmäärä on ollut iso, mutta onneksi mitään suuria yllätyksiä ei ole tullut vastaan. Eikä edes isommin tullut asioita rikottua purkaessa, ainoastaan bensapumppun lähtö murtui.

Kohta kääntyy kuuluisasti se räikkä kiinni asentoon. Onneksi suurilta osin suunitelmat ovat selvillä, sähköjen osalta päädyttiin täysin kilpasähköihin. Pääasiassa siitä syystä, että mahdollistaa auton jatkokehityksen helpommin. Sen sijaan vaihdelaatikko on nyt vähän epävarmalla pohjalla, suunnitelmia siihenkin on, mutta mitään varmuutta sen toteutumisesta ei ole. Muutoinkin osia on tilailtu sieltä täältä ja tuolta, jännä nähdä onnistuuko aivan kaikki ihan kerrasta :D.

Kuten ehkä huomattukkin, niin tänne ei ole kovin tiuhaan tullut kirjoiteltua. Sen sijaan olen tätä projektia videoinut urakalla ja näitä videoita löydät Youtube-kanavalta, linkki löytyy tuosta sivuvalikosta. En nyt vielä kokonaan tyrmää ja lopeta tätä blogia, mutta sekin hetki saattaa koittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti