torstai 23. elokuuta 2012

Lowriding

Totesin, että on pakko ruveta tekemään jo sovituksia penkilleni. Olin etukäteen ottanut mitat ja niiden perusteella penkin piti sopia autoon "suoraan". Kuten arvata saattoi, ei asia todellisuudessa ollut ihan näin...
Kyllä, penkin periaatteessa sai vanhaan systeemiin kiinni (ilman korvaläppiä), mutta kun istahdin siihen niin totesin että ei taida olla toivoakaan... Pääni otti kiinni kaaripehmusteisiin jo ilman kypärää, ratti oli sylissä ja polvet kiinni ratissa. Joten jotain uutta oli keksittävä.
Kun katselin lattiaa niin totesin ainoan vaihtoehdon olevan siirtyminen lattiakiinnitykseen. Lattiasta huomasin myös erikoisen laittomuuden, auton rakentaja oli varmaan päättänyt säästää ja laittanut vain yhden silmukkapultin munavöille... Tämä hulppea 5€ säästö on varmaan ollut tärkeää...
Palkit sain pitkähkön tappelun jälkeen leikeltyä irti, työkaluja siihen kului taas ihan omiksi tarpeiksi... Lisäsin myös sen toisen silmukkapultin jo, mutta varsinaisia penkinkiinnityksiä en ruvennut vielä tekemään. Hommasin kyllä tarvittavaa terästä, josta saan tehtyä sääntöjen määräämät laatat pohjalle. Lopunhan pitäisi olla ihan piece of cake?
Penkin tosiaan sovittelin jo että löytyy sopiva kohta ja pystyn siitä ajelemaan. Penkki vie kyllä ihan kaiken tilan mitä tarjolla on, oveen jäi pari senttiä väliä vain. Mutta auton siirtäminen ilman penkkiä... se oli mielenkiintoista. Kirjaimmellisesti lattialta ajelin, näkyvyys olikin vähän heikompi... mutta onneksi pihapiirissä ei ollut yllättäviä esteitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti