maanantai 27. elokuuta 2012

Piece of cake...

Sehän oli teoriassa aivan liian helppoa ollakseen totta... Useampi tuntihan siinä taas kerran vierähti, mutta penkki on nyt paikallansa. Hieman joutui penkinrautojakin muokkailemaan jotta penkki niiden väliin mahtui, on nyt niin alhaalla mitä niillä saa ja siltikään en saa penkkiin laitettua korvaläppiä kiinni. Syy on kulmatuessa, joka tulee tielle. Täytyypi varmaan syksyn kisojen jälkeen mahdollisesti muokkauttaa sitä.
Pääasia on kumminkin se, että penkki on nyt tukevasti kiinni ja vyötkin saatu sopiviksi. Täten autolla pystyy treenaamaan... tai käymään kaupassa. Treenaaminen voisi olla paikallaan, tähän mennessä käyttänyt autosta 1,2 ja R vaihteita... Nooh onneksi taidan torstaina päästä testaamaan.
Kun auto todettu ajettavaksi, tarttis varmaan ruveta viimeistelemään rallikuntoa. Sammuttimesta on yllättäen leima menossa umpeen, kartturin penkki tarvitsisi kiinnittää ja vyöt laittaa... Jospa ne menisi vähän kivuttomammin paikallensa.

4 kommenttia:

 1. Tällaisia "ruohonjuuri" tason harrastajan blogeja saisi olla enemmänkin! Tämä on mukavaa seurattavaa ja luettavaa kun aina ei puhuta hitec:stä ym. rahvaiden rallihommista! Onko jo tämän auton neitsyt ralli uuden omistajan ohjastamana päätetty?

  VastaaPoista
 2. "Neitsyt ralli" on 99,99% todennäköisyydellä päätetty, mutta ootetaan nyt torstain testit vielä...

  VastaaPoista
 3. Vaikka testeistä ilmeisesti takapakkia hiukan tulikin niin, saattaisin silti arvata, että Perniön Teijo Talo oli ainkakin suunnitteilla? :)

  VastaaPoista
 4. Noinhan sitä voisi arvailla, mutta empä taida olla menossa...

  VastaaPoista