sunnuntai 4. elokuuta 2013

Patentti

Pitkään sitä intoa tallihommiin taas haettiin, mutta tänään tuli tallissa käännyttyä. Kävin purkamassa ja kasaamassa sen takarummun. Siinä tuli sitten kyllä taas hyvin äkkiä muistettua miksi moisia kapistuksia vihaan...
Rummun irroitus on sinänsä helppo homma, mitä nyt tuo naulapatentti lukituksena olikin ehkä hieman eksoottinen ja hankala ratkaisu. Senkin sai kuitenkin taivuteltua, joten pääsin tutkimaan sisuskaluja.
Sieltä ei tosin paljastunut mitään erikoista, kengissä hyvin pintaa ja sylinterikin liikkui normaalisti ilman vuotoja. Joten eikun takaisin kasaan, kun tuli vääränlaiset kengätkin hommattua. Vaan se onkin sitten aina niin ihanaa, parin tunnin takomisen jälkeen se paikallensa meni. Sitten vähän erilainen patentti tuohon mutterin lukitukseen ja kaikki valmista.
Luulen, että noista pyöränlaakereista on tuota rasvaa päässyt roiskumaan tuohon pyörään sillä nuo kosteusjäljet tuntuivat hieman sille rasvalle. Kunhan jarruteho on riittävä niin riittää minulle, sen kertoo dynamometri. Sitä ennen vielä hitsauspajalle, tarvittavat putkiston osat on ostettu kyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti