sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Nipussa on

Viikonloppuhan siinä taas vierähti, mutta nyt on vakiolaatikko paikallansa toimivana. Hieman mukavampi urakka tällä kertaa, kun on tuo moottorinosturi. Sillä sai riiputeltua vaihdelaatikkoa, niin ei tarvinnut pikkuveljen naamaa vasten sitä pitää... Kuvia en tällä kertaa vaihto-operaatiosta ottanut, eiköhän niitä nyt jo ole otettu jokunen. Ajoin auton tänään tuolta tallilta takaisin tähän kotitallille, niin sai testattua kaiken toimivaksi ja kaikkihan myös toimi.
Siinä kun pikkuhiljaa valuttelin laatikkoöljyjä (litra tunnissa) oli aikaa tehdä muita pikkujuttuja. Kuten ajankuluksi vaihtaa tuo pitkän aikaa palasina ollut etuvilkku. Sehän meni jo viime talvena Mäntsälän traileriepisodissa silpuksi, kun puskuri otti osumaa. Silloin se huoltopaikalla kasattiin sitten useammalla nippusiteellä kasaan sen verta, että valo näkyi. Nyt kun näitä varaosia on kertynyt niin oli helppo vaihtaa hieman ehjempi pohja siihen vilkkuun, kupu kun tarvitsi säilyttää samana. Ai miksi, no kun se on tummennettu. Sekin kävi nyt vasta ilmi kun vertailin sitä vakio-osaan. Onneksi kupu jäi silloin ehjäksi niin ei haitannut.
Jotain jobinpostiakin viikonlopusta tuli, huoltoauton laturi sanoi työsopimuksen irti. Toivottavasti saadaan se vielä kuntoon torstaihin mennessä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti