sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Junnataan paikallaan...

Eipä ole paljoa saatu aikaiseksi, tänään kävin tallilla sen verta, että nostin tuon varakorin moottorin takaisin moottoripukkiin niin olisi helpompi "sitten joskus" ruveta sitä käymään läpi. Laturin korvake on työn alle viety, voisi ensi viikolla olla valmiina se.
Vaihdelaatikon suhteen tilanne on liki ennallaan. Osat makaavat tallin lattialla odottaen sitä "jokua". Tosin viivytykseen on osittainen syykin olemassa. Nimittäin otin yhteyttä lukon valmistajaan ja tulin kysyneeksi, että pitääkö tuollaiselle 10 vuotta vanhalle käyttämättömälle lukolle tehdä jotain ennen käyttöönottoa. Vastaukseksi sain hienon brittiläisen kiertoilmaisun: "We have updated the cross pins so would not like you to use it without the new stronger cross pins". Noh kyseisille osille tuli hintaa n. 80€ joka maksaa itsensä hyvin äkkiä takaisin jos kestävyys paranee. Näitä osia odottelen vielä saapuvaksi.
Tässä onkin sitten ruvennut miettimään josko sitä kävisikin kilpurin katsastamassa ennen kevään kisoja jo, eikä vasta kesällä... Kun nyt joka tapauksessa kevätkausi aloitetaan vasta toukokuun puolella. Lupauduin nimittäin lähtemään Tammisaareen lippumieheksi, niin ei tarvinnut harkita ajamaan lähtemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti