perjantai 16. lokakuuta 2015

Talvea kohti

Siinä se nyt vihdoin on irti. Sai kyllä vielä liki pari tuntia tapella että irtosi. Nyt on oikaisua varten kaikki "malliosat" irti niin saadaan oikeaan mittaansa toivottavasti + tarkistettua että onko tukivarret yms. suoria.
Tuli myös jo varauduttua talveen. Viime talvena tuli ikävä ylläri, että työkaluhyllyt täyttyi lumesta. Eikun pressua päälle niin voi siitä sitten ravistella pois. Ja sitten taas siihen perinteiseen tuholaistorjuntaan. Sitä tuli jo edellisellä kerralla aloitettua virittelemällä loukut ja täyttämällä syöttipaikat. Näemmä liikehdintää oli kun tullessa olikin jo yksi loukku toiminut... ilman syöttiä. Kesken tallissa olonkin kuuntelin, että ihan niin kun olisi napsahtanut loukku. Ja siellähän sitä taas oltiin, ilman syöttiä tälläkin kertää. Onne yksinkertaisia otuksia...
Pieniä muitakin valmisteluita jo kasausvaihetta ajatellen tuli tehtyä. Puskuriin tein oikeasti kilven paikkoihin sopivat reiät, saa fiksummin sen paikalleen. Vanhasta konepellistä irroitttelin lisävalojen johdotukset niin voi suoraan siirtää ne uuteen. Tosin samalla tuli huomattua, että tuulilasinpesureista saattaa tulla ongelma vielä.... Noh sen näkee sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti