lauantai 26. elokuuta 2017

Hupsista

Siitä jatkettiin mihin eilen jäätiin, päävirtakytkimen ulkonapista. Konepeltiin sen päätin kuitenkin laittaa, sille sai suht helpolla vedettyä johdot samaa reittiä pitkin mitä konepeltiin menevät pissapojan letkut. Ja kun sijainti pellissäkin on ihan kohtalainen niin miksei.

Iso kasa pikkuhommia tuli näpereltyä ja siinä samassa etulokasuojat takaisin paikallensa. Vaihteiston öljytkin valuttelin sisään jotta olisi siltäkin osin kaikki valmista mahdolliseen käynnistysyritykseen. Tulppien vaihdonkin päätin vihdoin suorittaa ja otin puolapaketin päältä pois ja .... miksihän täällä on irtopultti. Noh, myönnettävä on, että on se itseltäkin sinne saattanut tipahtaa. Hieman nauratti vain kun vastaan tuli...

Se este miksen koita käynnistää? Minulta puuttuu pakoputki. Ja sen asennus on vain noin miljoona kertaa helpompaa nyt ilman, että tiellä on jäähdytin + flektikenno. Siksi odotan pakoputken paikalleen ennen kun kasaan keulan loppuun. Toki tässä välissä ehtii vaikkapa uusimaan jarrulevyt ja jarrunesteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti