perjantai 25. elokuuta 2017

Turhautuminen

Tiedättekö sen päivän kun tuntuu sille ettei saanut mitään aikaiseksi? Nyt on kovasti sellainen fiilis.

Tänään tarkoituksena oli koittaa, että herääkö autoon virrat ja sitten jatkaa kasaamista. Maajohto kiinni päävirtakytkimeen ja eikun akku paikalleen ja nappia painamaan. Päävirtakytkimessä rupeaa vilkkumaan punainen valo ja avaimesta ei mene virtoja päälle. Ohjekirjasta koitan tulkita mitä se tarkoittaa, mutten oikein pääse varmuuteen. Voisiko se oikeasti olla niin, että vaatii myös ulkoisen katkasijan paikalleen toimiakseen... Kyllähän se muuten on niin. Sen jälkeen herää kojetaulu ja virta-avaimestakin tulee virrat aivan normaalin oloisesti. No perhana, tämähän vaikuttaa lupaavalle.

Kun kerta se ulkokatkasija tarvitsisi olla paikallaan, olisi se syytä tässä kohtaa laittaa lopulliseen paikkaansa. Täten rupean kasaamaan tuulilasin alareunan muoveja, menevät suht vaivatta paikalleen ja sitten se iskee. Turhautuminen. Ei perkele, eihän tuohon taida mitenkään saada muoviin tuota painonappia kiinni... mites nuo pyyhkijän tangotkin muuten liikkuu. No nehän liikkuu tietysti siten, että suunnitelma menee yhä enemmän puskaan, pyyhkijä tulisi poikkaisemaan varmasti painonapin johdot. No minnehän sitä sitten laittaisi, suljen konepellin ja tajuan ettei muuten onnistu mitenkään niihin muoveihin, peltihän nimittäin peittää ne käytännössä kokonaan. Konepelti puolestaan nousee aivan törkeän korkealle joten siihenkään en sitä kovin helpolla haluaisi laittaa. Hanttarin puolen lokasuojaankin sen vetäminen tuntuu huonolle idealle.
Näitä asioita tuli toista tuntia pohdiskeltua ja pyöriteltyä + katseltua varaosa-autosta. Sitten totean, että eiköhän se ole parempi lähteä kotiin ja palata huomenna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti