keskiviikko 8. elokuuta 2018

Mustia ja pyöreitä

Tulipahan sitten maanantaina käytyä koittamassa uusia renkaita. Testitie oli hyvin pientä metsäautotietä joka aluksi oli todella liukas ja hetken päästä ajeltiin urissa. Täten ei ehkä optimaalisin erojen hakemiseen renkaiden välillä. Tai sitten minä en vain huomaa mitään eroa. Mustia ja pyöreitä, taitaa olla näemmä melko sama mitä on alla... Noooh katsotaan vielä mitä kello on mieltä...

Toinen testauskohde onnistui paremmin. Tarkoitus oli nimittäin testata, että kuinka tyhjällä tankilla tämän kanssa voisi vielä rallia ajaa, että saataisiin sieltä turhat kilot pois. Ensiksi näytti sille, että ei saada bensaa kulumaan millään, mutta kyllähän se lopulta se bensavalokin syttyi. Ajettiin vielä senkin jälkeen, kunnes neulakin rupesi olemaan jo nollissa. Auto ei tehnyt pienintäkään oiretta bensan loppumisen suhteen, joten todella tyhjäksi sen näköjään uskaltaa ajaa.

Viikonlopun aikana pikatarkastus autoon vielä, mutta tällä hetkellä lienee melko varmaa, että myös seuraavaan RSJM-sarjan osakilpailuun lähdettäisiin viivalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti