keskiviikko 29. elokuuta 2018

Pura, kasaa, asenna

Innostuin jo maanantaina laittamaan auton pukeille ja purkamaan tuon kartturin puolen vetarin pois autosta. Eihän siellä enää juuri rasvaa ollut, mutta onneksi näyttää ihan terveelle laakerit. Kuppi täyteen rasvaa ja eikun takaisin kasaan. Oletin jopa pahempaa taistelua tuon renkaan asentamiseksi, mutta suht inhimillisesti sen takaisin paikallensa sai.

Luonnollisesti ennen kuin vetari ulos otettiin, valutettiin vaihdelaatikosta öljyt pois. Näissä ei niin yhtään mitään erikoista ja todella hyvä niin. Ei tarvitse vaihtaa merkkiä tai mitään muutakaan, kunhan nyt pari litraa uutta öljyä sisään vaan.

Tänään sitten siivoilin nivelen aiheuttamia sotkuja konehuoneessa ja naputtelin vetarin takaisin paikallensa. Tässä suurin taistelu on saada tolpan alapää ja pyörän napa kohtaamaan, vaatii melkoista taiteilua ja pullotunkilla avustusta, että saa pultit takaisin paikallensa. Mutta siellä lepää! Enää loppuauton läpikäynti niin voisi ruveta pohtimaan, että josko sitä vielä kerran tänä vuonna... Traileriinkin kun tuli haettua tänään leima niin eipä ole sitäkään murhetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti