sunnuntai 28. kesäkuuta 2020

Kevyempi viikonloppu

Toiveet matalammista lämpötiloista olivat turhia tälle viikolle. Täten tallillakaan ei oikein jaksa tehdä kuin "kevyitä töitä". Ehkä vähän erikoiselta vaikuttaa nyt järjestys, mutta fiksuimmaksi koin tehdä lisävalopatterin paikat valmiiksi konepeltiin. Toki taustalla myös se, että nyt tietää mihin johdotukset vetelee takaisin sekä näkee mihin kohtiin mahtuu konepellin lukitukset laittamaan. Nekin olen jo aloittanut, mutta tehdään loppuun sitten vasta kun on lokarit ja puskuri paikallaan.

Yhtä sun toista pientä hommaa siinä tuli näperreltyä, hyvä niitäkin välillä katsella ettei unohdu sitten lopulta... Mutta kyllähän nyt päällimmäisenä tavoitteena olisi auto saada pyörilleen ja testattua, että liikkuuhan se. Täten pakko ruveta niitä pusliakin laittamaan, kunhan vaan muistaisi millaisella viritelmällä ne laitettiin... Tai sitten hakea jokin helpoittava lisätyökalu.

Myöskin yksi toinen oleellinen projekti on saatettu alkuun, nimittäin uuden penkin tilaaminen. Viimeksi kun sen tuleminen kesti kolmisen kuukautta, toivottavasti lumimyrskyjä ei olisi Britaniassa lähiaikoina... Kyllähän tässä kovin koitetaan tämän vuoden puolella vielä sorateille palata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti