maanantai 9. toukokuuta 2016

Koitetaan

Vihdoin ja viimein löysin paikan mistä sai ostettua sopivaa "turkkipeltiä", jotta sain tehtyä tankin kotelolle kannen. Se olikin sitten viimeinen puuttuva palanen, nyt vaan ralliautosta penkki ja vyöt paikalleen.
Toki tuo kuvankin mysteeri piti selvittää. Ihmettelin lauantaina kun vähän koitin, että miksihän tuo toinen takarengas otti kiinni pyöränkaareen. Noooh... reaktiotanko oli jäänyt "hieman" löysälle... Se piukkaan ja toinen vanne joka vähän sisemmäksi niin ei mitään murhetta. Täten uskalsin tehdä pikkaisen pidemmän testilenkin, että löytyi muitakin kuin ykkönen ja pakki laatikostakin.
Sitten se pohdinta, ettäkö ajaako vaiko eikö. Siinä rupesin miettimään aikanaan kun ensimmäiseen kilpailuun Skodalla ilmoittauduin ja menin, että millainen se oli. Tuli todettua, että se oli kyllä paljon "huonompi". Eihän siinä silloin toiminut kuin kolmessa nurkassa jarru, pakoputki ja pakosarja oli käytännössä poikki ja irti jne jne. Ja nyt minä murehdin hidasta ohjausta kun skodassa oli kilometri tolkulla tyhjää keskellä...
Kyllä vielä sen verta löytyy urheilumieltä, että lähdetään koittamaan. Jos se kisa vain järejstetään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti