torstai 20. huhtikuuta 2017

Kevennys

Koska auto tiedetään ylipainoiseksi, on tehtävä kaikki järkevästi (niin työllisesti kuin rahallisesti...) mahdollinen keventääkseen sitä. Tähän kuuluu myös korissa olleiden "massojen" poisto. Useampi minulle sanoi, että ne lähtee ihan helposti, vähän kopauttelet lekan kanssa ja irtoo mukavasti isoina paloina. Vaikka kuinka kopauttelin, en saanut yhtään mitään irtoamaan.

Eikun talttapäinen meisseli käteen ja sitten kopauttelemaan. Noh, kyllähän tämä nyt irtoaa... muttei ihan kovin isoina paloina. Niin ja tuo liima millä ne on liimattu jää melko totaalisesti koriin silti edelleen. Siinähän sitä menikin pari viikonloppua melkoisen kätevästi, ensiksi koko kori läpi meisselin ja nuijan kanssa. Sitten pikainen imurointi ja siirtyminen vaiheeseen kaksi. Porakoneeseen ja teräslankapäihin. Jälleen koko kori läpi noilta kohdin ja puhdastahan siitä rupesi syntymään.

Tämän jälkeen jälleen imurointi ja voitiin todeta, että arviolta kymmenisen kiloa tavaraa saatiin korista pois. Jännä nähdä mihin tulee lopullinen paino kisakuntoisena päätymään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti