lauantai 28. joulukuuta 2019

2019

On tullut aika vuosittaisen yhteenvedon:
- 6 rallia, yhtä lukuunottamatta ihan maaliin asti. Mihinkään muuhun lajiin ei noin kilpailijan roolissa tänä vuonna päädytty.

Noin ylläpidollisesti ei kauheen isoja ylläreitä vastaan tullut. Öljyt vaihdettiin kertaalleen, yhdet takajarrulevyt, jonkun verran pakoputken korjaustoimia ja panssarin paikkausta. Takapäähän on iso kasa tehty erinäisiä suojia. Tämä kaikki toki ennen tuota Laitilan kaatoa.
Siitä tulee iso lasku. Niin iso, etten viitsi oman mielenterveyteni vuoksi sitä edes laskea. Sen sijaan pyrin keräämään listan kaikesta mitä nyt tähän autoon vaihdetaan/korjataan. Siitäkin listasta tulee pitkä...

Yksi osa tätä operaatiota tulee olemaan sähkösarjojen läpikäynti. Nyt kun toinenkin auto on purettuna, oli ajatuksena tehdä itselle talteen toinen "bolt-on" tyyppinen johtosarja ja toki samalla vielä vähän koittaa keventää kilpurin johtosarjaa turhista johdoista. Tämä saattaa jäädä vain ajatukseksi, sillä tulin nyt huomanneeksi että tuon uudemman varaosa-auton sähkölaatikkohan on hieman erilainen = tuskimpa johtosarjatkaan keskenään samoja... Vaatii vähän selvitystyötä tämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti