sunnuntai 1. joulukuuta 2019

Joskus onnistuukin

On aloitettava tämä kirjoitus suurilla kiitoksilla. Törmäsin Facebookissa mainokseen vanteiden oikaisupalvelusta ja sattumalta ihan lähiseudulla. Kysäsin sitten tuon yhden ulosajossa vaurioiutuneen vanteen kuvan kanssa hinta-arviota moiselle operaatiolle. Pyydettiin vähän lisätietoja vanteesta ja lopputuloksena oli suuri yllätys. Operaatio maksoi minulle 0€. Heillä sattui olemaan varastossa yksi vastaava ehjä vanne ja sen sai hakea ilmaiseksi! Suuret kiitokset siis Kanitechille!

Sama onnistuminen jatkui projektin suhteen tänäänkin, visioni tukivarresta toteutui yllättävän vaivatta. Daihatsun vanha penkin poikkirauta pääsi hyötykäyttöön. Toki operaation aikana sain poikki 13mm poranterän, jonkin asteinen saavutus sekin varmaan.

Tämän jälkeen oli syytä siivota tallia, rupesi lattiapinta-ala uhkaavasti loppua kesken kun purku tehty lähinnä tiputtamalla osat lattialle. Vielä viimeisenä päätin napata kilvet irti puretun auton puskureista, auto kun ei tule enää liikenteeseen palaamaan. Perinteisesti, toiset ruuvit molemmissa puskureissa niin täynnä ruostetta yms että vähän tarvitsee pienllä ruuvimeisselillä putsata. Tai putsattiin niin kauas kunnes ruuvimeisseli meni poikki... KESKELTÄ KAHVAA. Melkoinen suoritus sekin... Takapuskurista paljastui pieni yllätyskin kilven alta. Sinne on joku tehnyt jostain syystä neliön mallisen reiän. Hieman erikoista kun autossa ei ole koukkuakaan ikinä ollut...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti