sunnuntai 15. joulukuuta 2019

Ei paljoa enää

Tehokas viikonloppu takana.
Eilen aloitettiin kilpurista kojelaudan purku, pikkuisen joutui kokeilemalla menemään että mites tämä taas olikaan tänne ujutettu... Aika nopeasti löytyi oikeat pultit ja ruuvit auki, täten koko kokonaisuuden sai pihalle aika vaivatta.

Sähköjohtoihin en eilen vielä koskenut, joten tämän päivän operaatio oli niiden kerääminen pois. Sisällä olevan laatikon kehikkoa poistaessani pääsi kevyt naurahdus, aikoinaan rakennusvaiheessa joudin lisäämään kaksi kertaalleen poistettua johtoa takaisin ja olin sitten huolella saanut ne kehikon ympäri... Eli pääsee taas purkamaan liitintä että saa ne siitä pois...

Johtojen purku kun sujui aika vauhdikkasti, pystyin siirtymään jo auton takapäähän. Tästähän tarvitsisi nyt myös sitten tankki tiputtaa, joten tein kaikki valmistelevat toimenpiteet tätä ajatellen. Kuljettajan puolen takaiskarihan näytti aika huimalta, kun yläpään kiinnityspiste tuli lokarin mukana aivan väärään paikkaan. Mutta jotenkin ihmeellisesti iskari on ilmeisesti tästä selvinnyt. Ainakin se näyttää suoralle ja käsin testattuna toimii normaalisti... Melko uskomatonta. Käytetään toki huollossa varmuuden vuoksi.

Tankin tiputus ja sitten viimeiset siistimiset. Sen jälkeen lienee valmista oikaisutöihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti