tiistai 11. syyskuuta 2012

Loogisuuden riemuvoitto

Eihän tuokaan penkki tuonne nyt helpolla halunnut sovittua, mutta mahtuipahan kuitenkin. Ongelmaksi meinasi muodostua sama asia, se perhanan kulmatuki. Sitä rupesi jo väkisin miettimään, että kumpi on tärkeämpi turvallisuuden kannalta; se kulmatuki vai penkin korvaläpät? Vastausta en oikein itsekkään tiedä, mutta onneksi tuohon juuri ja juuri tuo penkki saatiin sovitettua.
Kartturin jakkara on nyt erittäin loogisesti. Se on korkeammalla mitä kuskin, se on myös edempänä mitä kuskin sekä myöskin kallistetumpi mitä kuskin penkki... Eräs jo tokaisikin asetelman nähdessään, että voisi luulla ratin olevan oikealla...
Vaihdelaatikolle en vielä saanut mitään aikaiseksi, muutakuin sen että tiedän miten se tehdään... Tangon tarkistin, että on kyllä molemmista päistä kiinni kunnolla. Panssariin vain vähän pidemmät pultit niin saa jokusen millin alennettua. Kävin alustan pultit läpi, tarkistin muut nesteet, joten auto on tuota laatikkoöljyn vaihtoa ja panssarin kiinnitystä vaille valmis. Koitan toki vielä josko saisin ne Michelinit jotenkin auton alle, voisivat olla kestävyydeltänsä hyvät.
Sain tänään konkreettisesti myös sitä ikuista ajokorttiasiaa eteenpäin, kävin suorittamassa jo teoriakokeen. Toivoa on siis senkin suhteen... Vinkiksi muuten muille rallaajille, että tämä vuosi on aikaa BE -suorittaa, ensi vuoden alusta sekin taas muuttuu ja tulnee sisältämään autokouluopetusta... Ja jatkossa ei myöskään B-kortilla voi vetää yli 750kg kärryä vaikka painot jäisivätkin alle 3500 kilon.

3 kommenttia:

 1. edelleen mukavaa luettavaa nämä projektisi, propsit siitä ;) ja hyvä huomio tuo be-homma, onneksi itsellä jo viimevuoden puolella suoritettuna...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mikäs tämä B-kortti juttu on,ainakaan aken-sivuilta en löytänyt mitään,mistä kyseinen "huhu"on lähtöisin?? :)

   Poista
  2. Autokoulun opettajilta kysellyt, kun asiasta oli sanomalehdessä juttua. Totta on tuo, että Trafin sivuillahan ei näistä muutoksista ole sanaakaan. Mikä on omasta mielestäni melko törkeää.

   Poista