tiistai 9. heinäkuuta 2013

Kyllä, taas

Kuva on tuossa nyt hieman hassusti päin kun en paremminkaan saa. Mutta, fakta on se, että laatikko on taas irroitettava. Kaikki kolme pulttia ovat irronneet, ja yksi on vienyt mennessänsä palan laatikon kuorista. Eli kuoret menee taas kerran vaihtoon... Onneksi on nyt eri osa kuorista niin löytyy varaosa.
Laatikko on tippuessaan poikkassut myös pakoputken. Tämä ei tosin kauheasti harmita, se kun oli muutoslistalla joka tapauksessa.
Vetarin suhteen tilanne oli hieman eri mitä kuvittelin. Vetari ei ollut tullut laatikosta ulos, vaan sisänivel oli purkautunut kokonaan. Täten vetari menee vaihtoon, minulla pitäisi olla kyllä uusi hyllyssä. Tuo fakta luo myös toivon siitä, että laatikon sisuskalut olisivat säilyneet vaurioitta tästä tapahtumasta. Öljytkin olivat ihan ilman metallinhippuja mikä on tietysti hyvä merkki.
Nämä todetessani rupesin saman tien hommiin. 1,5h päästä olikin jo kaikki irti, laatikko vain moottorissa kiinni ja laatikko pullotunkin varassa. Täytyy ensiksi käydä hakemassa uudet pultit sekä vaihteistoöljyä. Laitan tietysti nyt välillä taas vakiolaatikon paikallensa, jotta voi noita muita remonttihommia ruveta tekemään.

1 kommentti:

  1. Tää vissiin on sitä motorsporttia!
    Ei muuta kuin geeliä tukkaan ja vastatuuleen :)

    VastaaPoista