tiistai 16. heinäkuuta 2013

Motivaatio

Tässä kun etsiskelen motivaatiota remontin jatkamiseksi (tai oikeemmin aikaa, että saan jonkun kaveriksi sinne), voinen raottaa vähän joskus vanhassa blogissa mainitsemaani rallivideokokoelmaa. (klikkaamalla saat suurennettua kuvia)

Nämä kuvat ovat vuodelta 2006 (kasetit) ja 2007 (DVD:t). Tuolloin tilanne oli vielä aika hallussa. Pohjana oli mitä isä oli omana kilpa-aikana sattunut ostelemaan kilpailijakoosteita ja joitakin videoita mitä itse olin silloin saanut lahjaksi. DVD:t olivat sitten jo kaikki itseni hankkimia.


Sitten jossain vaiheessa tää homma on lähtenyt käsistä.Oheiset kuvat ovat parin viikon takaa. Kyllä, molempia on kahdessa rivissä ja kasetteja on lattiasta kattoon kirjaimmellisesti. Ja kyllä, tuo missä dvd:t ovat, on se missä nuo kasetit alkujaan olivat. Tilanne on hieman viime aikoina rauhoittunut, osittain oman kilpurin ansiosta ja toisaalta semmosesta syystä ettei tahdo löytyä lisäystä kokoelmaan...

Jos kuvittelit, että se kokoelma olisi tuossa, olet väärässä. Näiden lisäksi on vielä n. 50 VHS-kasettia televisiosta nauhoitettuja lähetyksiä. Eikä se siihenkään lopu, sen lisäksi on netistä ladattuja videoklippejä melkoisesti koneella.

Näitä sitten katselen ja samalla siirtelen koneelle talteen pikkuhiljaa. Kaikki nämä on joskus tullut katsottua, että ei niitä vielä sentään niin paljoa ole... Tarkkaa lukumäärää minulla ei ole, listattuna kyllä on kaikki nämä "alkuperäiset vhs:t/dvd:t" mitä löytyy.

2 kommenttia:

 1. Moi
  Sulla näyttäis olevan jonkin verran rallivideoita. Kiinnostaviakin sellaisia.
  Itse olen keräillyt rallivideoita jokusen vuoden ja aikas reippaasti niitä rupee olemaankin. Laitatko mulle spostia, niin voitais jutella noista koosteista. Lainailla esim. toisillemme meiltä puuttuvia.
  Aarne Toivo
  aarne.toivo@sastamala.fi

  VastaaPoista
 2. Komea kokoelma. Varsinkin GTV:n filmit -80- ja -90-luvuilta on todellisia helmiä!

  VastaaPoista