torstai 1. toukokuuta 2014

Sähkötöitä

Kun auton sähköhommat oli hetkeksi saatu hoidettua, oli siirryttävä peräkärryn sähköhommiin. Pikkuveljeni (=yleensä myös huollossa) kun ilmoitti, että peräkärrystä palaa enää äärivalojen lisäksi tasan yksi takalamppu (ei vilkkuja tai jarruja...) joten hän ei enään suostu peräkärryä vetämään. Joten eikun lamppuja tilaukseen ja johtokauppaan.
Eilen sitten aloittelin ja purin vanhoja valoja sekä johtoja pois. Myyjähän toki kehui omia liitostoteutuksiaan kun kärryn ostin, mutta kyllähän niissäkin nyt hieman sanomista oli. Ei ehkä kannata laittaa liitäntärasiaa keskelle pohjaa keräämään itseensä kaikkea suolaa ja roskaa... Aikaahan tässä touhussa menee aivan älyttömästi, eilen iltakymmeneltä kun en vielä yhtäkään lamppua ollut saanut kytkettyä vaan koko aika meni johdotuksen vetämiseen ja suunnitteluun.
Tänään kun lumi(?!?)/vesisade loppui piti suorittaa kytkennät. Useampi tunti siihenkin vierähti ja kaikki näytti hyvältä kunnes kytkin tuon vasemman puolen äärivalon. Ei *******... Minulle on toimitettu kaksi samanpuolen äärivaloa... Noh jätettävä nyt tuollaiseksi, kunnes saan oikean valon itselleni.
Huomenna kalusto nippuun ja lauantaina testipäivä. Huomenna vien myös vaihdelaatikko-osat työnalle, lukon ristikkotapit kun suvaitsivat vihdoinkin saapua Briteistä. Toivo elää, että parin viikon päästä ajettaisiin kilpaa lukollisen laatikon kanssa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti