maanantai 23. helmikuuta 2015

Valmista! Taino melkein ainakin...

Tänään piti pikaisesti vaan laittaa auto kasaan, että pääsee koeajamaan. Pikaisesti se ei onnistunut.
Pohjapanssaria hetken taas putsailin ja sovittelin, tein panssariin nyt myös eteen pienet "madalluspalat", jottei ottaisi kiinni öljypohjaan niin äkkiä. Saa nähdä kauanko vaikuttaa.
Vetarit piukkaan ja sokat paikalleen, sitten puskuria. Tai niin pitäisköhä nyt koittaa, että toimiihan se lasinpesuri nytten kun säiliön täytin. Ei inahdustakaan. Voihan perhana, se on oikeesti menny rikki (ihmeteltiin Peurungassa kun ei tullut nestettä...). Kuinkahan nopeasti tuon vaihtaisi... Noh irroittamaan lähdin sitten varakorista sitä ja kyllähän ne kolme pulttia äkkiä aukaisi. Yllättäen toki oli vara-autonkin säiliö täynnä nestettä... Onneksi tämä säiliö pumppuineen oli ehjä, joten sekin murhe ratkaistu. Sitten pystyikin laittamaan puskurin takaisin ja ulkoisesti kaikki valmista.
Hetken siinä mietin, että käviskö sitä pimeydestä huolimatta jo nyt testaamassa ja totesin että ei tänne huomennakaan jaksais taas tulla. Joten eikun menoksi. Kaikki vaihteet löytyy ja ihan niinkun voimaa olisi tullut lisää, tai ehkä ennemminkin sitä vääntöä takaisin. Kaikki kunnossa, joten hyvillä mielin kohti kotia.
No mikä sitten on vielä tekemättä? Pyöränlaakereiden vaihto eteen. Tätä en itse tee, joten vien torstai aamulla auton laitettavaksi. Illalla taas kaikki kasaan, jotta perjantai aamuna kohti pohjoista. Saa taas ainakin huoltoautossa istuskella...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti