sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Oikeasti?

Kävin tarkistamassa perjantain osien kuivumista ja lisämaalauksia tekemässä. Osat olivat vielä "nihkeitä", mutta näyttävät kyllä todella hyvälle. Jännä nähdä onko se kestävääkin...?
Sitten puskurin kimppuun ja pintaväriä pintaan. Aika äkkiä tuli älyttyä, että olisi ehkä ollut järkevää tehdä tämäkin ruiskulla. Ensinnäkin spray-maalia meni yllättävän paljon, yksi purkki ei riittänytkään (onneksi oli tallissa paikkauksista jäänyttä...) ja kyllähän siitä vaan rumempi pinta tulee. Valuu paljon helpommin. Tai sitten en vaan ole vielä nähnyt kunnolla niitä ruiskulla maalaamiani osia...
Konehuoneeseen sitten punaista paikkausta ihan pensselin kanssa, noh olisi pienempi ja pehmeämpi pensselikin saanut olla. Siellä tosin maalipinnan ulkonäöllä ei ole mitään väliä, pääasiallinen tehtävä kun on metallin suojaaminen. Onneksi sentään päätin pensselihommina sen tehdä, enkä ostaa spraymaalia.
Sitten tuli se ihmeellinen ajatus. Oikeastikko olisi kaikki valmista jo moottorin takaisin nostoa varten? Taitaa olla, kunhan antaa maalin kunnolla nyt kuivua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti