perjantai 20. marraskuuta 2015

Pikkujuttuja

Tänään tallilla oli lähinnä tarkistuskäynti. Maalit olivat kuivuneet, joten pystyi tarkistelemaan maalauksen tulosta. Edelleen, täytyy olla ylpeä jäljestä. Näyttää jo melkein liian hyvältä, että kehtais ajaa... Noh ei sentään.
Sitten pystyikin siirtymään pieniin valmistelu toimenpiteisiin. Kuten korjaamaan tuon Lambda-johdon. Pottumainen, mielelläni tekisin alusta loppuun asti uuden, mutta ei ollut sopivaa liitintä ja toinen pää on kiinteästi anturissa. Anturin ehjyyskin on tosin pieni kysymysmerkki, sitä ei taida vaan saada mitenkään etukäteen koitettua... Anturihan on vääntynyt kun tuli jäähdyttimestä läpi.
Tulihan sitä kärryynkin jo nastarenkaat vaihdettua alle vaikkei siitä talvesta täälläpäin ihan kauheesti vielä viitteitä ole. Mutta tarttee tuota kilpuria sitten ainakin pyöränkulmien säädössä käyttää, niitä kun ei vielä oikaisun jälkeen ole tarkistettu (ei voi olla millään paikallaan...). Sitä ennen toki nostetaan tekniikka paikalleen ja laitetaan ajokuntoiseksi auto. Tekniikan voisikin ensi viikolla saada paikalleen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti