keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Mock-up

Sisustan purku hidastui kojelaudan purun jälkeen, lämppäriä kun ei saisi pois ilman, että olisi konehuoneessakin vähän tilaa sen purkamiseen. Keulan purkua jo ulkoisesti tuli aloiteltuakkin, mutta veronpalautusrahoilla tuli käytyä myös shoppailemassa.

Penkin raudat ja ratti keskiöineen tarttui mukaan, joten eikun sovittelemaan! Tarkoitushan on käyttää auton omia penkin kiinnityspisteitä, monestakin syystä. Tätä varten jouduin ostamaan erityisen pitkät raudat jotta riittäisi pituus. Oven puolelle... ei oo todellista, tää osuu suoraan jopa reikäjaon osalta! Keskitunnelinkin puolelle osuu melkein, hieman joutuu tekemään reiälle pyöristystä, mutta todella pienellä vaivalla. Mites tämä minun erikoisen leveä penkki puolestaan... Täh tännehän jää tyhjää tilaa... Jaa, että ensimmäistä kertaa voinkin kääntää toisen penkinraudoista ns. toisin päin. Uskomatonta.

Ajoasentokin tuntuu kaikin puolin hyvälle, vaihdekeppi on ainoa mikä tuntuu äkkiseltään vähän lyhyeltä. Penkin ympärille jää joka suuntaan myös todella paljon tilaa. On sillä korin koollakin vaan välilä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti