perjantai 6. syyskuuta 2019

Purkupäivä 4

Tänään ei enää irronnut kovin isoja kokonaisuuksia. Konehuonetta lähinnä tyhjentelin ja kyllähän sieltäkin löytyy vielä yllätyksiä.

Ensimmäiseksi tuli moottoria siirtäessä huomattua, että takakannakkeen pusla on haljennut. Se on sinänsä aika yllätys, koska muut kiinnityspisteet ovat ehjät puslia myöden. Tämä hajonnut myöskin se ainoa joka on vaihdettu "jäykempään" puslaan.

Suurempi yllätys tulee kun katselen pyyhkimien koneistoa. Hieman alunperinkin jo ihmettelin, että ottaa nyt kuskin puolella kiinni koriin. Mutta nyt vasta huomaan syyn, koneiston kiinnityspiste vääntynt. Täten koko koneisto päätyy vaihtoon myöskin. Asia mitä ei olisi alunperin voinut uskoa...

Päätän myöskin ottaa raitisilmasuodattimen auki kun sen vaihto on nyt helpointa. Vaan sieltäkin paljastuu yllätys, jonkin eläin (hiirensukuinen oletettavasti) pitänyt joskus pesäänsä siellä... Eli vähän lisää imuroitavaa.

Ohjaustehostimen irroituksessa ei löydy mitään ylläriä, tämä oli varmaan jotakuinkin ainoa osa mihin nesteet jäivät sisälle. Kaikki muut nesteet valuivat viimeistään auton killuessa katollaan pois. ABS-murikastakaan kun ei jarrunesteitä löytynyt, voi olla että sitä ei takaisin rakennuksessa enää paikalleen laiteta...

Purkutahti tulee nyt hidastumaan, sillä satuin vain olemaan tämän viikon kesälomalla niin oli enempi aikaa käyttää. Maanantaina taas paluu työarkeen, joka meinaa sitä ettei arkipäivisin juuri tallille ehdi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti